RSS

Kata- kata ALUAN

14 Jul

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Terima kasih kerana sudi melayari blog saya, walaupun tak cantik tapi jadi la, yg penting dapat memberikan maklumat yg berguna berkenaan dengan diri saya.

entahla, terasa pulak nak buat blog, blog yg ada skrg pun x sempat nak update, cume nak guna wordpress pulak, sbb mcm best pulak..

anyway, saya akan update berkenaan hati, perasaan dan kehidupan saya dalam blog ini walaupun saya ni bukan lah istimewa sgt. Apa yang penting, kisah kehidupan saya dapat di fahami oleh semua lapisan kengkwan dan sahabat2 yang mengenali diri ini.

– BOB –

16 JULY 2009

 
3 Comments

Posted by on July 14, 2009 in Uncategorized

 

3 responses to “Kata- kata ALUAN

  1. kurt

    July 16, 2009 at 3:14 am

    Wah..cutenyer dia..hahaha

     
  2. PakJo

    July 16, 2009 at 6:35 am

    Luahan hati seorang teruna ke ni Bob!?

     
    • bobcute

      July 25, 2009 at 3:02 pm

      hehe.. gitu la pakjo..

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: