RSS

Gaji masuk

25 Jul

Jumaat, 24 Julai 2009 – Gaji masuk hari ni, bob mcm biasa menggunakan perkhidmatan online untuk menyemak samaada gaji dah masuk atau tidak, ternyata sangkaan bob tepat, hari ni gaji masuk. Dah kering sangat2 nih, nasib baik dapat hari ni. ni yang bob suka dengan kompeni bob ni, part gaji mesti on-time dapat. 25 hb mesti gaji dah masuk, thanks me_ _ _.

Lantas, bob ke ATM untuk pengeluaran, time ni terserempak pulak dengan seseorang, dalam hati, bob berdoa, moga berbahagia.. udah2.. melalut pulak, hehe

hari ni dah gaji, boleh enjoy, tak sabar2 nak pi melancong lagikk.. yarghh.. plan terbaru.. kita target Pulau Kapas, Terengganu.. hehe macam menarik jer..

 
2 Comments

Posted by on July 25, 2009 in Uncategorized

 

2 responses to “Gaji masuk

  1. haku

    July 28, 2009 at 4:36 am

    moga berbahagia?uwek….

     
    • bobcute

      July 28, 2009 at 8:01 am

      hehe..sape lagi..

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: