RSS

Karnival IKIM.FM

15 Aug

Sabtu, 08 Ogos 09 : Sepasukan staff dari pelbagai jabatan telah mewakili syarikat ke karnival IKIM.fm. Karnival tersebut bagi menyambut ulangtahun ke-8 pengoperasian siaran radio tersebut. Bob mewakili jabatan IT ditugaskan sebagai menyediakan persediaan berkaitan audio dan visual seperti laptop, projektor dan speaker. Turut dibawa alatan seperti Celcom wireless broadband untuk memberikan akses internet bagi membolehkan pengunjung mengetahui maklumat mengenai syarikat secara live dan mendalam. Turut sama dalam pasukan ini, ialah ust Jamal, En. Shahnazim, En Kamal, Imam Ahmad dan AbdulRahman. Tidak dilupakan juga, pensyarah juga turut hadir iaitu Encik Kuhiri dan Dr. Adil. Setiap staff yang mewakili syarikat memberikan komitmen terbaik dan sikap bekerjasama sesama pasukan amat membanggakan.

Ramai artis Nasyid terlibat dalam menjayakan karnival ini. Antaranya, kumpulan Mirwana, Raihan, Now see Heart, Saujana, Muslim Voice, Haikal dan ramai lagi. Ramai juga bertanya berkenaan syarikat dan tidak dinafikan ada yang pertama kali mendengar mengenai syarikat ini. Ini lah tujuannya pameran ini diadakan. DJ siaran radio tersebut juga ada mengunjungi pameran syarikat seperti Ust Irwan dan Dj. Mona yang terkenal dengan kefasihan Bahasa Arabnya. Bangga dapat bertemu secara live dengan mereka semua. 🙂

Mudah2an, dengan langkah bagus sebegini dapat memperkenalkan lagi universiti secara umum. Terima kasih kepada semua yang terlibat. Mudah – mudahan hasil titik peluh kita dapat sedikit sebanyak membantu memperkenalkan syarikat kepada umum.

Berikut ada sedikit gambar kenang2an sepanjang karnival tersebut.

Kenangan bersama di Karnival IKIM.FM 2009

Kenangan bersama di Karnival IKIM.FM 2009

Very good!!

Very good!!

Turut membantu menyebarkan Flyers kepada pengunjung yang hadir.

Turut membantu menyebarkan Flyers kepada pengunjung yang hadir.

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on August 15, 2009 in Uncategorized

 

One response to “Karnival IKIM.FM

  1. Kamal

    August 23, 2009 at 1:16 pm

    Eeee… Gambarku di situ….

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: