RSS
Image

Selamat Ulang tahun “SAHRIZAL ZAINAL”

16 Jan

ilove29

Pada tanggal 05 Jan 2013, maka genaplah diriku berumur 29 tahun. Cepat benar masa berlalu.Sedar2 dah meningkat lagi naik 1 tahun. Akan tetapi, rasanya seperti baru sahaja berumur 20 tahun.. sape setuju, sila baca text seterusnya.. kalau tak setuju jgn baca..hehe

Ulangtahun Hari lahir pada hari ini disambut dengan sederhana shj. Kebetulan, pada tahun ini jatuh pada hari Sabtu, iaitu hari cuti. maka sehari di habiskan di rumah sahaja tanpa ke mana2.. seperti tahun2 sebelumnya, dapat wish dari kawan2 menerusi sms, FB, blog, email, dan ada juga yang call. hehe.. Hadiah?? adaaa.. mesti lah ada kan, hadiah spesel tentunya dari parent tercinta, adik beradik dan ada juga dari kawan. Apa? dari ORANG special?? ahhaa.. ermm.. yg tu rsnya xde kuttt.. xpe, ape2 pun yg penting TERIMA KASIH BANYAK2 kepada yg sudi bg wish, bg hadiah, dan meluangkan masa.

Walaupun umur dah menjangkau 29 tahun, masih ada lagi org yg sudi nk bg hadiah kan.. terima kasih, saya amat menghargainya.. So, pada tahun ini, kene fokus kerjaya. capai cita2 dan seterusnya berjaya dalam hidup. Pada tahun ini banyak yang perlu di capai, yg perlu target. Semoga pada tahun ini, di umur skrg ini,diberi kekuatan untuk lebih mendekatkan diri kepada sang pencipta iaitu Allah. Allah adalah segala2nya bg saya. Kebergantungan kepada Allah membuatkan saya rasa lebih semangat dan yakin dlm apa jua keadaan yg dihadapi..

SELAMAT ULANGTAHUN KE-29 SAHRIZAL….ALLAH SELAMATKAN KAMU.. Thank you very very very much All!!!!😀

05 Jan 2013 – 9.00PM

 
Leave a comment

Posted by on January 16, 2013 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: